Alla priser visas inklusive moms

Om oss

Lås och Säkerhetsspecialisten i Sverige AB är ett säkerhetsföretag med butik i Lindesberg och i Örebro. Vi startade 2009 i Lindesberg och under 2011 i Örebro.  Ägarna Roger Almeen och Leif Sörman, har arbetat i branschen sedan 1998 respektive 1996. Vi är det lokala företaget, och har ett stort engagemang för orterna.  I dag har vi licens för både Assa, Alfa, Kaba, Evva och Dorma.

Våra 6 anställda står redo att bistå dig med god service och kunnande inom hela säkerhetsområdet, nöjda kunder är vad vi brinner för och goda referenser finnes.

 

Auktorisation
Lås och Säkerhetsspecialisten är medlem hos Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund (SLR). Vi innehar även Mästarbrev. Läs mer om vikten av att välja en auktoriserad låssmed på Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund, SLR.

 

Affärside
Lås och Säkerhetsspecialisten ska genom engagerad och kunnig personal sälja trygghet inom hela säkerhetsområdet till såväl privatpersoner som företag.

 

Kvalitetspolicy
Lås och Säkerhetsspecialisten AB och dess anställda ska leverera produkter och tjänster, i rätt kvantitet, av rätt kvalitet och i rätt tid, för att alltid ha nöjda kunder. Kvalitet ska väsentligt bidra till nya affärer.